Slingrigt på töm

Hm. Tömmen ger ju en hel del hävstångseffekt så man behöver bara dallra lite i den för att Faxe ska lossna i högersidan. Alltså nacken. Resten av kroppen är ju käpprak. Men det kommer. Han har ju kunnat böja sig klokt förr. Rätt skönt att slippa slita sig blå uppe på ryggen. Faxe kändes rätt så fin trots allt. Det var mycket gratis framåtbjudning idag och med det en hel del runttassande i halterna. Fick ryta till ordentligt och då tände han glorian med strömbrytaren och stod perfekt, stilla och lyyyyyyssnade. Min lilla Fax. Varför måste man bli arg?

Det är mycket påskjut i traven men när vi lyckas omvandla den till bärkraft blir det mumma. Han är snygg. Skäggig men snygg. Kulmage men snygg. Inte så mycket muskler men....snygg. Kisar man så ser man hur snygg han är...;-)

Vi pysslade lite med öppna på töm men det var precis lika slingrigt som uppsuttet.

Har smetat in alla raspskorpor inklusive dem på magen och bringan med någon KLADDIG smörja jag fick från hästmänniskan som betalning för datorhjälpen. MJ's någonting. Hemkok med mjölkprodukter, vegetabilisk olja och tjärprodukter. Alla som provat den är lyriska så jag måste väl prova (under djup skepticism). Dessutom luktar hela handen tjära nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja jag undrar också varför man måste bli arg. För efter ett smärre ilskeutbrott så fungerar de sedan utmärkt, blir lösgjorda och lydiga...hur hänger det ihop??? Tror vi kämpar envishet mot envishet fram till att måttet är rågat och vi människor blivit uppretade till bristningsgränsen och exploderar.Pållen tänker "gotcha!" och jobbar därefter snällt. Grrr. En vacker dag får man infarkt mitt i detta utbrott.Jag vill då begravas mitt i C-volten på en ridbana ;-)
Han är jättefin Faxe! JÄTTEFIN! man behöver inte kisa för att se det. Du har räddat en guldfjordis!
Blandar man tjära och vitlök så luktar pållen salami!

2007-09-19 @ 09:03:50
Postat av: Sara

Ha, ha, ha. Ska vi ha en massgrav för fjordhästägare?

2007-09-19 @ 10:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0